Over ons

Jarenlange ervaring heeft ertoe geleid, dat onze organisatie uitsluitend werkt met bekwame gekwalificeerde zelfstandige zorgprofessionals. Hierdoor bent u verzekerd  van kleinschalige teams en een vast aanspreekpunt.

Onze Visie

Door het leveren van zorg aan huis (Thuiszorg), stimuleren wij de zelfredzaamheid van cliënten. Op deze wijze dragen wij bij aan de kwaliteit van leven, in de eigen en vertrouwde woon-, leefomgeving van de cliënt.

Cliënten hebben steeds hogere en individuele verwachtingen van de zorg en de zorgverleners, terwijl landelijk de zorgkosten omlaag moeten en de kwaliteit en efficiency moeten verbeteren. Door verschillende maatschappelijke ontwikkelingen is de verwachting dat het aantal cliënten dat aanspraak zal maken op thuiszorg aanzienlijk zal toenemen. Door goede samenwerking met alle ketenpartners en het voortdurend bieden van kwaliteit wil SSTZ BVhét verschil maken in het aanbod van mobiele, flexibele en klantgerichte thuiszorg.

Borging van kwaliteit, cliënttevredenheid en veiligheid zijn belangrijke speerpunten binnen onze werkwijze. Hier werken wij zeven dagen per week, 24 uur per dag aan.

Onze Missie

SSTZ stimuleert gezondheid, zelfstandigheid en behoud van uw eigen regie. Met passie en professionaliteit moedigen we cliënten aan het beste uit hun leven, te halen ,rekening houdend met hun zorgsituatie.

SSTZ is een professionele, regionaal opererende zorgaanbieder met een sterke lokale aanwezigheid in en om Rotterdam. SSTZ stelt de individuele klant en haar omgeving centraal door met betrokken en deskundige medewerkers een op de klant afgestemd totaalaanbod aan thuiszorg te leveren.

SSTZ wil met alle betrokkenen duurzame relaties opbouwen en wil voor hen een betrouwbare en professionele zorgpartner zijn. Voor medewerkers bieden wij  een vertrouwde en prettige werkomgeving die optimale zorgverlening faciliteert.

SSTZ werkt uitsluitend met zelfstandige ondernemers als zorgverleners. Al onze zorgverleners zijn in het bezit van de juiste vereiste diploma’s en andere kwalificaties o.a.:

  • KIWA keurmerk; v.h. leveren van diensten in de Thuiszorg
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)
  • Aansluiting klachtencommissie (LKGZ)
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Kamer van Koophandel (KvK)
  • Opleiding tot Zorgprofessional (niveau 2, 3, 4 of 5)
  • Beroepsgerichte (bij)scholing

Bedrijfsinfo:
SSTZ B.V.
Strevelsweg 64a
3075 AL Rotterdam (Zuid)
Tel : 010-737 0707
Mob: 06-1671 1517
Mail: m.small@sstz.nl
KvK: 71324089
BTW: 196101207B01
KvK: 71324089
BTW: 196101207B01

Ons motto “Sterk in Samenwerking & Thuis (Zorg)diensten”